Rengöringstips och trix från en städfirma med städproffs

På grund av det faktum att många verkar leva knökfulla liv, från jobbkrav, barn, volontäruppdrag och allt mellan himmel och jord, så kommer det inte som en överraskning att städning är det, som i de flesta fall, snabbt hamnar längst ner på prioriteringslistan.

Snabba och enkla städtips från en rekommenderad städfirma

bäst städpersonal hos vår städfirma i stockholm

Men att hålla ett rent hem är dock lika viktigt som att tjäna in pengar för att behålla det, och det är därför nödvändigt att hitta ett sätt att hålla städningen av hemmet på en god nivå. För er som letar efter olika sätt som gör att man kan njuta av lyxen av rent hem utan att måsta spendera all den tid och stå ut med allt det krångel som vanligtvis är förknippad med städning, så lyssna, det finns fortfarande hopp för er. I den här artikeln kommer vår städfirma i Stockholm att redogöra för några snabba och enkla städtips. Dessa tips kommer från våran proffsiga städpersonal som hjälper dig att ta hand om dina minsta prioriteringar, utan att kompromissa de som ligger i topp.

Steg 1 – Ytterdörren och entré

Stig utomhus och öppna sedan ytterdörren med nya ögon, som en gäst. Det man ser från dörren in i huset kommer att vara det första intrycket som någon får stående i dörren. Försök att plocka undan alla skor, ryggsäckar och jackor från denna vy. Fundera även på om du ska investera i en hallmöbel som kan lösa alla tre nyss nämna problem beroende på utseende. En garderob i närheten kan också vara en bra idé. När detta är klart gör ditt bästa för att upprätthålla det.

Steg 2 – Badrummet

Investera i en förpackning med olika rengöringsmedel för badrummet och följ instruktionerna. Använd Ajax på speglarna, toalettbordet, badkaret och i tvättstället. Ta sedan en minut för att skrubba toaletten. Torka av sitsen och toalettstolen med de pappershanddukar som du använt till att rengöra tvättstället. Använd annat papper för att få upp eventuellt hår eller damm i hörnen eller vid basen av toalettstolen. Töm papperskorgen. Se till att rena handdukar finns tillgängliga och tvätta de som är använda.

Steg 3 – Vardagsrummet

Gå till ditt sovrum och hämta en tom tvättkorg. Gå tillbaka till vardagsrummet och släng i allt som inte hör hemma där, i korgen. Sätt in all disk i diskmaskinen. Ställ sedan tillbaka alla sakerna i tvättkorgen på de platser de egentligen ska vara. Om du har kort om tid så kan du alltid gömma korgen i sovrummet icke urplockad till ett senare tillfälle. Sätt iordning eventuella tidningar och magasin samt damma ordentligt i hela rummet, inklusive all elektronisk utrustning och bordsytor.

Steg 4 – Städrutin

Nu när du fått grepp om den mer grundläggande städningen så är det nu endast upp till dig att hålla rutinen. En bra idé är att städa undan alla saker få fort du är klara med dem, det är en bra städrutin det. Se till att du satt in all smutsig disk i diskmaskinen och plockat upp alla saker som ligger på fel ställe innan du går och lägger dig. Du behöver inte sopa golven varje kväll med det är en bra idé att försöka få in en rutin att göra det en gång i veckan. Detsamma gäller för dammsugning. När du hållit dig vid dessa rutiner länge nog så kommer det gå av bara farten för dig, och du kommer förmodligen inte ens komma ihåg hur det var med smutsig disk eller med smutsiga kläder i vardagsrummet.